slinger

Kinderkamer decoreren: 3 items om de kinderkamer mee op te leuken

Niets is leuker dan de kinderkamer decoreren! Is de kamer toe aan een upgrade? De volgende drie items maken de kinderkamer echt helemaal af.

Slingers

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen! Door slingers op te hangen wordt de kinderkamer knus en gezellig. Het geeft direct sfeer aan een ruimte. Hiermee kun je op een eenvoudige manier de kinderkamer decoreren. Kies voor slingers die qua kleur passen bij de rest van de kamer, bijvoorbeeld deze leuke slinger van vilt in mooie bruintinten.

Muurstickers

Muurstickers zijn er in alle soorten en maten. Een voordeel is dat ze een stuk makkelijker aan te brengen zijn dan behang! Kies voor stickers die passen bij het thema van de kamer. Heeft jouw kind een echte junglekamer? Misschien zijn de jungle muurstickers iets voor jou!

Lijsten

Acrobaten alfabet poster

Last but not least: mooie ingelijste posters. Plaats kleine lijsten op een wandplank of hang een grote poster aan de muur. Kies voor een zelfgemaakte foto voor een persoonlijke touch of een poster met een mooie print. De keuze is reuze! Ga jij voor de acrobaten alfabet poster? Deze is leuk en ook nog eens leerzaam!

Weet jij al hoe jij de kinderkamer gaat opleuken? Laat het hieronder weten in een reactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *